Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

A tokás lány visszavág

2012.01.29. 18:25 | Zsazsa1989 | komment

Hallo!

 

Na mi van? Hiányoztam? Ma ratyi témám van. Vagyis számotokra. Mert bizony vagytok olyanok is, akikről szólni fogok.

Az ember lányának ugye vannak barátnői. És hát sajnos az alapján nem válogatunk, hogy csak csúnya lányokat szedjünk magunk köré. Oké, azzal nincs gond, hogy én vagyok a dagi lány, meg hogy van merszem(!) így is nevetgélni, bulizgatni, sőt még fürdőruhát is veszek fel, képzeld. Durva mi? Nade.

Esetleges programokon, amiken nem egyedül veszek részt, és készül akár megosztásra alkalmas fotográfia, azokat szívesen mutogatja még a kövér lány is a közösségi oldalakon. Igenám, de vannak, akik a magamfajtát, és vannak, akik a másikfajtát részesítik előnyben intim kapcsolat létesítése céljából. Ha neked van egy lovad. Amit szeretgetsz, etetsz, lecsutakolod, és még a trágyát is kihordod alóla. Mindezt a saját istállódban végzed. Kedvességből megengeded egy haverodnak, hogy ő is ott tartsa a paripáját. Ha meg betér valaki az utcáról a portára nehogymá a haverodat dicsérgesse a te istállódba. Van a haverodnak is istállója. Dicsérje azt. Nem? De. A példa habár zavaros, remélhetőleg érthető. Nem vadászok likeokra, a tokás lány tokás képeit nem kell szeretni. De a tokáslány tokátlan barátnőinek képeit nem illik a tokás lány adatlapján tetszikelni, mert a tokáslány törölni fog a francba bunkóságért.

És azt is sérelmezem, hogy az emberek nem szeretnek jóba lenni a dagi lányokkal. Persze most a felszíni mezsgyén haladva. Mert azt hiszik, hogy rögtön járni kell velünk. Mert azt hiszik, hogy bárkire szükségünk van. Nincsen, jobb, ha tőlem tudod. Ha dagi az ember lánya, attól még ugyanúgy megkaphat bárkit, mint azok, akik nem rendelkeznek tokával. Na.

És azt is sérelmezem, hogy, mint ahogy korábban már kitértem rá, én legyek toleráns, de más meg belekakilhat a pokerfészembe amit az ő dolgához vágok. Én nem teszek ki cigányozós, buzizós írásokat, vicceket, akkor olyanok, akik nem is ismernek, csak úgy bejelöltek, mert hallottak vagy olvastak itt ott miért veszik a bátorságot giga nőstényeket ábrázoló képeken nevetni? Tessék visszavenni. Mert majd jól nekiállok törölgetni, és csodálkoznak majd, hogy miért nem lehet szemet legeltetni a barátnőimen. Na. 

süti beállítások módosítása