Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Gyógyszer az életed ellen - Gyógyszer az életedért

2015.08.05. 02:16 | Zsazsa1989 | komment

il_fullxfull_473508400_n70q.jpgHa lenne kádam akkor most ott elmélkednék. E helyett marad a laptop fénye, és a férjem ütemes ám mégis megnyugtató horkolása a háttérben. Azon morfondírozom lányok, hogy fel tudnám-e adni az eddigi  életemet a könnyebb jövő érdekében?! Ti mit tennétek, ha lenne egy tabletta, amit ha bevesztek akkor másnap reggel annyi kilót veszítenétek és pont onnan ahonnan szeretnétek?! Olyan egyenes vagy éppen göndör lenne a hajatok amire mindig is vágytatok?! Ott élnétek, olyan lakásban amit elképzeltetek, és minden bosszúság, nehézség, fájdalom, megaláztatás a múlté lenne?!

 

Naná hogy bevennénk! Vagy nem? Az jutott eszembe - és bevallom ez eléggé lefoglalja az agyamat ahhoz hogy ne tudjak aludni - hogy annyi mindent megtettem már az életemért. Küzdöttem barátokkal, szerelemnek vélt tévedésekkel, munkáltatókkal hogy elfogadjanak. És nem állítom hogy nincsenek nehéz napok, de abban sem vagyok biztos hogy ezt a sok küzdelmet eldonám egy könnyebb jövőért.

 

Akkor jöjjön egy másik joly joker kérdés. Mi lenne, ha lenne egy tabletta ami sem a súlyodat, sem a hajadat, sem az élketszínvonaladat nem változtatja meg, viszont eléri, hogy azok a kételyek amik benned élnek, az elvárások mások és a saját részedről eltűnjenek, és megtanuld szeretni azt ami van. Azt aki vagy. Ezt a gyógyszert bevennétek?

 

Játszunk el a gondolattal hogy igen. Ne legyünk bugyuták, nyilván nem kapunk ilyen gyógyszert. Max valami nyugtatót, amit ha beveszel tényleg nem érdekel mi van körülötted mert azt sem tudod fiú vagy-e vagy lány. Na de ha mi magunk elkészíthetnénk ezt a „mindent elfogadó” gyógyszert? Képzeld el, hogy reggel felkelszt, beveszed a napi vitamin adagodat, de a hatása nem az immunrendszeredet erősíti, hanem a „mindent elfogadó” idegközpontodat stimulálja, aminek következtében el fogadod a tényt: minden úgy jó ahogy van.

 

Na ki próbálja ki velem? Reggel amikor felkelek a C-vitamin helyett ezt a tablettát fogom bevenni. Holnap pedig  úgy fogom tölteni a napom, hogy a „minden úgy jó ahogy van” hatóanyagai dolgoznak majd a testemben. Szerintem ez az emberi kísérletek egy megbocsátható formája. Mindenképp meséljétek el nektek hogy sikerült! J

 

Puszi

Zsuzsi

 

kép: https://www.google.hu/search?q=bbw+art&espv=2&biw=1280&bih=605&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIoYGIkNGQxwIVSekUCh1rJwGA#imgrc=N4jCxhMR4hgFRM%3A

süti beállítások módosítása