Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Le vagy szarva

2011.09.25. 23:48 | Zsazsa1989 | komment

 Nehéz meló... Nem fizikai, nem is annyira mentális, mint álombeli... Valóra váltani amire vágyunk... Tudod, olyan - még a szar is keserű alapon.

Álmodozni király dolog. Amikor lefekszem mindig ezt csinálom. Különböző álomképekre alszom el... Vagy a másnapi ruhámon agyalok, vagy hogy milyen sikeres leszek dolgokban, mennyire fogom élvezni, és mások mennyire fogják ezt szeretni... Vagy elhagyott szerelmek vívják megérdemelt csókcsatájukat, és keseregnek, hogy milyen szar nélkülem. Ilyeneken alszom el... Hát csoda, hogy nem vagyok normális...? Költői kérdés volt.

Ma olvastam egy színes hírt. A börkli egyetem kutatói kitalálták azt az agysejt stimulációs izét, amivel ki lehet vetíteni az emberek fejében lévő dolgokat. Tisztelettel kérem a nagyrabecsült tudósokat, engem ne analizálgassanak, és vizsgálgassanak. Sajnos vizsgálhatatlan vagyok. Titkosítottam 40 évre a gondolataimat. Bajt okoznak. Lezárok időről időre egy lakatot, a kulcsát pedig lenyelem. Nem mindennel van ez így. Mea Culpa.

Félelemetes érzés a boldogság. Keresed a szart. Kutakodsz valami hiba után, és ha találsz meglovagolod, és örülsz hogy sajnálhatod magad. Ez a hobbim. A problémakeresés, sajnálás, elfogadás, megdolás, keresés, sajnálás, elfgadás, megoldás, majd ismét keresés. Fárasztó dolog elégedettnek lenni. Ki nem szarja le a magabiztosságot? Ki nem fossa telibe a népszerűséget, kedvességet, önsajnálatot?

Még a lámpát is felkapcsoltam a nagy vulgaritásba. Talán el kéne fogadnom, hogy magamra erőltetek dolgokat. A jópofát. Meg a bunkóságot, meg a negédes nyávogásokat. Az erőfeszítést, a koncentrálást, a felszínességet, vagy a túlzott mélységet. Azt hiszem a lányok, de legalábbis akinek egy ici pici ambíciózus hajlama van, mindig változni akarna. Nem is fejlődni. Átalakulni. Főszereplővé válni. Nem csak egy szaros mellékszereplő díjára pályázni az oszkáron. Ha csinálni, akkor telibekúrni mindent és mindenkit. Odacsapni az asztalra, és meghunyászkodni egyszerre. Kitűnni, és láhatatlanná válni. Keresni de nem találni, és ha találni, akkor tovább keresni a jobbat, szebbet, érdekesebbet.

Segítség. Fapofát vágok az ordibáláshoz. Talán valami hülye lakik a fejemben. Hé te hülye! Hallasz? Maradj a seggeden, és figyelj!

Te nem egy szerep vagy. Te magad vagy az élet. A minden. Olyan vagy amilyen szeretnél lenni. Most épp szánalmas. Ezt is mutatod, tökéletes a folyata. Elképzeled, és teljesül. Hiányzol. Hé, hallod. Te ott nagyon bent. A régi. Az igazi. Told vissza a kövér seggedet a helyedre, és csináld amit régen. Itt az alkalom. Megkaptál mindent. Használd. Éld. Élvezd. Szeretlek. Tudod, hogy csak egymásra számíthatunk. Tedd amit kell. 

süti beállítások módosítása