Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Csajozási tanácsok nőknek

2011.06.14. 20:57 | Zsazsa1989 | komment

Az ideális pasit megtalálni kihívás. Nehéz, de nem lehetetlen. Akármilyen kis stiklit ki lehet kupálni, meg lehet nevelni, és meg lehet szerezni. A nők teljesen más világ. Mindannyian külön kis individuumok vagyunk, és összepasszolni két különálló világot... szinte lehetetlen. De mindenki életében van egy, vagy több, akivel mégis összejön minden. Amikor érzed, hogy történjék bármi, kerüljetek akármilyen messze, ő lesz az igazi. A nagy barátnŐ.

Az ideális barátnő szókimondó, de ha kell akkor helyesel a hülyeségre is. Mindig megnevettet, de sírhatsz a vállán, vagy épp horkolhatsz a kispárnáján. Partner az igazi nagy bulikban, de hazavisz ha behisztiztél egy langyi estén. Egyezik az ízlésetek, így néha megkívánja kísérteni a te kiszemeltedet, de te mégis megbocsájtasz neki, az Isten tudja miért?! Nem haragszik, ha nem találkozol vele, de tudja, ha igazán kellesz majd, te ott leszel. Segít elköltözni otthonról, majd hazaköltözni is. Hagyja hogy nála aludj egy hétig mert összevesztél anyáddal, de finoman kitessékel amikor úgy érzi, itt az idő. Fogja a hajad ha hánysz, és teljesíti az értelmetlennek tűnő kéréseidet is. Elmegy veled vásárolni, pedig a nap elején tudja, hogy este ugyanannál a cipőnél fogsz kikötni. Sétál veled 15 kilométert, csak mert te túl részeg vagy a hajnali buszt megvárni. Felhívhatod az éjszaka közepén egy kis énekelgetésre, vagy összefüggéstelen gagyogásra, de ne lepődj meg ha ezt visszakapod. Kérdezés nélkül kölcsönad, és nem bánja ha másfél évig egyhuzamba tartozol neki. Kiszedi a szemöldököd, bár tudja, hogy másfél órás szenvedés előtt áll. Elkísér a nőgyógyászhoz, ha leszakadt a fél mellbimbód, és nem neveti ki az orvost, ha megkérdez, hogy élsz-e házas életet.  Kérdés nélkül lehúzza veled a sokadik felest, és reakcióidő mentesen tudja, ha belép az a valaki a terembe, indulhat a menekítési akció. A tökéletes barát tudja, hogy ha eltűnsz fél évre, előbb utóbb visszacsöppensz, és folytatódhat minden a régi kerékvágásban. Egy rendes baráttal hiába találkozol ritkán, mindig örül, ha felhívod fülesmackót énekelve, és bármikor reagál egy olyan sms-re is hogy: kakilnom kell.

A jó barátnők ritkán kötnek ki többször. Általában egyszer lehet megszeretni, és megtartani. De ha sikerült, jöhet az útba fiú, lány, 100 km, vagy épp 1000. A barátnő mindig barátnő marad. Kézzel kivágott szívecskékkel, vagy béna kis karácsonyi párnákkal.

Ne felejtsétek lányok! A tökéletes férfit megtalálni smafu ahhoz képest, hogy barátokat szerezz. Főleg olyanokat, akik elviselnek. :)

Puszi

Zs

süti beállítások módosítása