Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Petíció az emberi jogok bizottságának

2011.02.18. 16:55 | Zsazsa1989 | 1 komment

Tisztelt Bizottság!

Nem restellem magam kinevezni a hölgyek szóvivőjének, így élvezve jó pár millió nőtársam egyetértését egy indítvánnyal fordulok önökhöz.

Nem működik ám ez így. Túl sok minden sújtja a szebbik nemet. Asszonysors, megkülönböztetés. Szülés, és menstruáció. Ez csak egy pár szemelvény, ami ellen tiltakozom, de természetesen protokollista lévén, most „csak” egy ügyben keresem a tisztelt bizottságot!

A menstruáció minden egészséges nőt érint, bosszant, és kínoz. A tüneti sajátosságokkal most nem fárasztanám Önöket, rögtön a lényegre térnék!

Követeljük:

-         Az egészségügyi termékek árainak drasztikus csökkentését

-         Havi 5 nap kötelező szabadságot minden menstruációra képes egyénnek

-         Havi 5 nap felelősségre vonás nélküli hisztizési lehetőséget

-         Havi 5 nap férfiúi viszonzás nélküli, férfiú által történő kényeztetést

-         Abban az esetben, ha valaki nem kívánja kihasználni az 5 nap szabadságot, erőfeszítéseiért illesse őt dupla bérezés erre az időtartamra

Láthatják, ajánlatom nem kivitelezhetetlen, de szükséges. Fontosnak tartom felhívni a figyelmet erre az égető problémára. Aki pedig kételkedik a tények súlyosságával, kérem hogy keressen a különböző elérhetőségeimen, szívesen adok ízelítőt a dolog kényelmetlen oldaláról!

Tisztelettel, és őszinte barátsággal:

Bajzát Zsuzsanna

Toruk máktó

süti beállítások módosítása