Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Pocak vs. lapostetű

2011.01.22. 10:31 | Zsazsa1989 | komment

Az, hogy valaki mennyire vonzó, elég sok mindentől függ. Persze a diszkós, jahj de megdugnálak vágyakon túltekintő dolgokra gondolok. A kisugárzásról, meg az apró dolgokról órákig lehet beszélni, mégis sokan elfelejtik mi is fontos igazán.

Gimiben volt egy osztálytársam. Egy aránylag jó alakú lányról van szó, aki még csinos is lehetett volna. Nem tudtuk sosem, hogy miért, hiszen a családjából kiindulva otthon nem ezt a példát látta, de sosem adott magára. A kevesebbnél is kevesebbet foglalkozott a hajával, és igen, a higiéniával is voltak gondjai. És hát milyen a gyerek? Persze, piszkálták. Ettől még jobban befordult. Még kevesebb igénye volt a változásra, még inkább összeszottyadt. Pedig mondom újra, egy vékony lányról beszélünk.

Az egyik barátnőm, no nem annyira, mint én, de hiába szépítjük nem 40 kiló. Ám itt szögezném le Dorkó, nem vagy dagadt. Egyébként is tudod, hogy utálom ezt a szót. Tehát ő vetett fel egy problémát. Miszerint vannak lányok, akik látszólag csodásak, illatosak, hamvasak, közben pedig nem csak a velejükig, de a ruha alatt is rohadtak. Előferdül.

Oké, nem dobom az első követ. Akármilyen igényesek vagyunk, és akármennyit is adunk magunkra, mindenkivel megesik, hogy kéne, de még egy napot húzza a hajmosást. Vagy ki kellene mosni ezt a felsőt, mert egy hete volt rajtam, de most semmi mást nem tudok elképzelni magamon, hát felveszem. Ez természetes. Ettől még nem vagy igénytelen. Csak hát érdemes belegondolni, hogy a buliban meglátsz egy parfümfelhőbe burkolózó kislányt, egyenes hajjal, csillámos felsővel, aránylag jó seggel, és ráhajtasz. Mármint persze nem te, hanem egy átlagos pasi. J Tehát ráhajtasz, szagolgatod a kölnijét, é csak azt, mert mást nem érzel, ölelgeted az, újra mondom, kölni szagú felsőjét, simogatod a fénylő haját, és csókolod a száját. Mind emellett ott áll egy lány a sarokban, finom illattal, frissen mosott cuccban, és nem a zsírtól csillogó hajjal, de mondjuk 10 kiló plusszal. Felszínes majom vagy tudd meg!

 

A külső az első, ezt én is aláírom. Olyan nincs, hogy nem számít. De akárhogy is veszem, ez az igényesség dolog annyira transzszexuális, hogy a külső, és a belső érdemekhez is sorolható. Tehát nem értem, hogy miért nem vesszük komolyabban, mint a darázsderekat, és az abnormálisan hosszú lábakat?! Nem, a barátnőm nem szokott a sarokban állni, és szomorkodni, csak bosszantják ezek a lányok. Mint ahogy engem is. Mert milyen a férfi? Segg, cici, és ennyi. A tárgyakról már írtam. Igen, előfordul velünk is. De csajozz ésszel. Úgy értem jobb egy lapostetűs fütyivel ébredni, mint egy puha popsit, vagy pocakot ölelgetve? Költői kérdés volt :)

Végezetül minden kritika, és rosszindulat nélkül, egy kis öniróniával megosztom veletek a kedvenc viccem:

-Miért jó dagi nővel lenni

-Télen melegít, nyáron árnyékot ad!

Puszi

Zs-ügynöknő


süti beállítások módosítása