Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Dagadt vagy? Haljál meg!

2013.08.04. 17:38 | Zsazsa1989 | komment

Csúfolódás.jpgEl akartam menni most is, mint eddig számtalanszor a Norbi láz mellett, de nem hagyhatom szó nélkül a napokban történteket.

 

Azon gondolkozom, hogy vajon létezhet-e olyan szituáció, amiben én képes lennék így megbántani embereket. Nem olyan nagy ez a duci blogger társadalom hazánkban. Szegről végről mindenki ismer mindenkit a „szakmában”. Miért van az akkor mégis, hogy soha egyetlen sértő mondat sem hagyta el a szánkat abban a témában, hogy miért nem olyan mindenki mint mi? Mi miért nem élünk jól sznikersz kalóriabomba a négyzeten, zsuzsidate 10-es termékekből? Miért harcolunk azért, hogy elfogadjanak, ne csak minket, az összes embert, aki picit is különbözik az átlagtól olyannak amilyen, amikor jön egy ilyen magamutogató majom, és meggyaláz mindent, ami az emberi empátiát, elfogadást, és megértést jelenti?

Nem a fogyással van baj. Nem azzal, hogy emberek megváltoztatják az étrendjüket, életmódjukat, életüket. Így van ez jól, nem egészséges halálra zabálnunk magunkat. De nem hiszem, hogy a 600 forintos kenyér nettó jutalékából ne tudna összekaparni annyi pénzt, hogy megvegyen bármilyen picit is lélektannal foglalkozó könyvet, ami a mások elfogadására, másokkal való emberi bánásmódra tanít, ha már nem jutott neki elég az idők kezdetén.

Nem vitatom, hogy jók a termékei, habár én sosem használtam ezeket. Azért nem vitatom, mert ő dolga, csinálja, a hívei pedig had vegyék, ha nekik ettől jobb, egészségesebbnek érzik magukat, önnönmagukabbnak érzik magukat, hát tegyék.

Pózoljatok csak Update boltokban, mert már manapság ez a menő, nem a Starbucks. Menjetek törökországi luxustornaórára, ahová a tornadresszben kinézik az embert, csak a saját márkás izompóló a divat. Egyetek 600ért kenyeret, 300ért túró rudit, meg 700ért igyatok Norbi vizet. De kikérem magamnak a magam, a túlsúlyos társaim, és a világ bármiben is átlagtól eltérő emberei nevében ezt a fajta lejárató kampányt.

Hiszel az egészséges életmódban? Hirdesd az igét! Senki nem fog pálcát törni feletted. De hogy gusztustalan marketingcélra használd kiszolgáltatott túlsúlyos emberek lesi fotóit, annak érdekében, hogy beszéljenek rólad, mert félsz, hogy önmagadban nem vagy elég érdekes a celeb világnak nem felháborító, hanem aljas, és vérlázító.

A célodat elérted. Beszélnek rólad. A luxusút már nem volt elég érdekes hogy mindennap szerepet kapj az aktívban. Kellett valami megbotránkoztató. De miért azokon az embereken élősködsz, akiknek egyébként is a vagyonodat köszönheted? Kihasználod a kétségbeesést, amit okozol, azt üzened, hogy mindenki szar, aki nem a te szemetedet eszi, nem a te pénztárcádat tömi, és nem áll be a sorba? Kövérnek hívod a túlsúlyosokat? Miért nem hájpacninak? Ahogy elnézem, az is bejönne, mert olyan valaki mondja, akit napi több mint 800 ezren olvasnak.

Ennyire féltek önmagatok lenni? Változtatni akartok az életeteken? Tegyétek meg! De ne azért mert egy kisebbségi komplexussal küszködő ex duci srác azzal piszkál mekkora dagadt állat vagy, és ha megeszed azt a kocka csokit, akkor holnap meghalsz és senki sem szeret, meg egyébként is, dögölj meg!

Mikor, kérdem újra, mikor értjük már meg, hogy nem bántani kell minket, vagy azokat, akik az átlagtól bármiben is különböznek, hanem bátorítani, erősíteni, hogy klassz ember vagy. Jó hogy köztünk vagy! Szeretünk! Változtatni akarsz? Remek, segítünk! Nem vagy egyedül! Ez mennyivel szimpatikus üzenet, mint az hogy dagadt vagy fogyjál le?

Címkék: norbi dagadt
süti beállítások módosítása