Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Bikinis TonnaDonna

2011.06.05. 08:58 | Zsazsa1989 | 2 komment

Breaking news, breaking news.

Tegnap este elmentünk picit kiáztatni a seggünket Demjénbe. Mindamellett, hogy nem okoz gondot nagy tömeg előtt levetkőznöm, azért valljuk be, hogy mindannyiunk behúzza a hasát, vagy kiemeli a cickóját, ha látják mások. És remélem mindenki tisztában van vele, hogy 5 deka súlyfelesleg is olyan kuriózumnak számít, hogy azt bámulni kell.

Én tankini párti vagyok. Mert két részes, ami jót tesz a kis lelkemnek, de nem látszik ki a pocakom 80%-a, ami biztonságot nyújt. Általában mindenkinek téves képe van önmagáról, velem tegnap szembe jött, vagyis, pancsolt az enyém.

Bikiniben. És tudod mi a csúcs? Hogy jól nézett ki. Pocak a helyén, combok a helyén, narancsbőr a helyén, de mégis "vállalható" volt. Nem a nevetséges mamis bikiniben, hanem szexis, leopárdmintásban. A pasijával volt, csak ezért nem mentem oda hozzá, hogy hű, de jól nézel ki. Megjegyzem olyan hevesek voltak, hogy kb ott partiba vágtak volna.

Szóval, kora reggeli, meló előtti posztolvasók. Mindig abba a hibába esünk, hogy egyedülinek érezzük magunkat a világban. Persze mindenki más individuum, de nem csak neked narancsbőrös a segged, nem csak neked csíkos a hasad. Erre kitaláltam egyszer egy poént de senki nem mert rendesen nevetni. Szóval, hát én egy igazi vadmacska vagyok. A csíkjaim megvannak hozzá. :)

A lényeg, hogy tök felesleges feszengeni, tudjuk, hogy bármi eladható, csak a marketingest kell jól megválasztani. A marketinges meg akkor jó, ha hiteles, és elhiszi amit mond. Jó vallásgyakorlást!

Puszi

Zs

süti beállítások módosítása