Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Kapj el!

2011.02.20. 22:02 | Zsazsa1989 | komment

Sisters, Brothers! Mindegyikünk menekül. Futunk a döntéseink, tetteink, emlékeink, jövőnk, terveink elől. De most álljunk meg egy pillanatban, és számoljunk el egymással, magunkkal, veled, velem.

Kődobásban jó vagyok, így bekapom az elsőt. Ha nekem gondom van, vagy futni valóm, akkor én a következőket teszem. A munkahelyemen mosolygok, akire kell, vágás, illetve egyéb gépes munkafolyamat közben System of a Down-t bömböltetek a fülembe, és igyekszem kikapcsolni. Ha elindulok haza, rendszerint telefonálok, és badarságokról fecsegek. Megérkezem, és beleburkolózom a jóleső önsajnálatba. :) Igeeeen. Mostanában ez az egyik hobbym.:)

Pl. Magna Cum Laude, vagy valami elcseszett depresszív rapbanda, és már mehet is a muri. :) De ne ítélkezz, te is ezt csinálod! Amikor hisztiből hozzányúlsz a vodkához. Vagy beleszívsz egy jól megtermett jangába. Elmenekülsz a kapcsolatodból valaki karjaiba, vagy egyszerűen szemedet lehunyva tombolsz több száz ember között, mit sem törődve az izzadságfolttal, a kiömlő söröddel a kezedben, vagy épp a melletted álló kis fruskával.

A menekülés természetes dolog. Senki nem várja a rosszat, senki nem akar felelni a tetteiért. Mindenki szereti sajnáltatni magát, és mindenki szereti, ha sajnálják. Akkor most mi van velünk? Bűnösek vagyunk? Még ezért is? Francokat! Van épp elég tétel a számlánkon. Szívünk joga úgy szenvedni, ahogy csak kedvünk tartja. Senki nem von le a jussunkból 16%-ot, senkinek nem kell fizetni a számlázásért. Ebben az a klassz, hogy szépen leírhatod az éves lélekadódban, mint reprezentációs költséget. De vigyázat! A kiskapuk mindig meg tudnak szívatni. Tudniillik, nem lehet ám csak úgy ukmukfuk sajnálkozni egész évben. Például, én most szép mennyiségben papíroztam ezeket a napokat, tehát illik, sőt kötelező összeszednem magam. Mert hát ha veszteséges is a cég, nem röhögtethetem ki magam a Lelki Alapok Pilátusi Egyesületének Hadserege (Lapeh… höhö ) előtt  352 cetli repiköltséggel. Gondoljunk az imidzsre. Gondoljak az imidzsre. Neeem, Zsuzsi, nem nyafoghatsz holnap is. Neeem, Zsuzsi, nem mehetsz összefogott hajjal a tárgyalásra. Neeem, Zsuzsi, nem nyomiskodhatsz többet. Ideje levegőt venni. Jó mélyet, tisztát, jófejség-szagút. Jó kis kiruccanás volt, de ideje visszatérni a Földre. Egyelőre… :)

Puszimuszi

Zsuzsanna, a Földönjáróholdhercegnő


süti beállítások módosítása