Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Takarítás Bajzátéknál

2012.01.25. 17:30 | Zsazsa1989 | komment

 Hát jónapot!

 

Ma tavaszváró nagytakarításba fogtam. Mindig bajban vagyok, amikor Tiborral állok neki valami logikát igénylő dologba. Egy szobaátrendezés nálunk egy válóper szinten mozog. Ablakpucolás, pipereszelektálás, szobarendbetétel, függönymosás, és hát Lilike kiganézása, mer’ nekünk ugye alom áll rendelkezésre ő felsége nem túl nemes dolgának elvégzésére, de valahogy mégis sokkal szimpatikusabb az előszoba közepébe csurgatni. Ha négy lábon járnék, és tüzeléskor háromszorosára nőne a vaginám, lehet én is ezt tenném. Nem lehet tudni.

Szóval a férfi, a nagybetűs FÉRFI, ha beteg az egy dolog. Ha hisztis, az is egy. De amikor praktikusnak hiszi magát, és te, a szádban egy köteg újságpapírral, a kezedben ablakmosóval, a másikban szivaccsal, és a lábadon egyensúlyozod az almos tálcát, amikor meghallod, hogy: szívem, hoznál egy zacskót, de ne olyat tudod, amit rögtön elérsz, hanem ott a polc alján a krumpli alatt. Na, olyan kéne. Hozol ugye? Na, akkor… Oda a szerelmes csókos éjszakák emléke, meg a lopott rózsák, finom éttermi eledelek… Csak egy dolgot ismételsz lüktető agyadban: elmészteapicsábamostmá.

Jól van. Túlteszed magad rajta. Bocsánatot kér. Úgy teszel, mint akit már nem érdekel. Takarítgatsz tovább, örömködsz régi szemceruzáknak a komód alól, meg elfelejtett rúzsoknak, és körömlakkoknak. A végén pedig, az utolsó simítások közben. Egy ágyhúzás keretein belül. Amikor még egy felmosás és egy porszívózás van hátra. Mi csinál a FÉRFI? Na, mit? Leül filmet nézni. Horrort. Azt hiszi, én nem tudok neki Paranormál Ektivitis témákat nyomni. És az te agyad csak lüktet ismét, és egyetlen gondolatot üvöltenél a világba: egynagyfenéketfogokéntakarítanimegintveled.

Ma tehát nem szakítottunk. Mert abbahagytuk idő előtt. De ha újra születnék, férfivé szeretnék válni. Hitoktató leszek, hogy kimosom az összes agyát hipóban, hogy tudják hol a helyük. Na. Ez jól esett J

 

Tartozom egy fotóval. A tegnapi szuperkörömlakkról. Oké, fürödtünk, hajat mostunk, mosogattunk, ablakot pucoltunk, és aludtunk együtt. A véleményem, hogy egybulis színnek tökéletes, de a jómunkásasszonyok karmai egy tisztességes nap után csak vérhólyagként néznek majd ki. Nem is bírtam, már gyöngyház fényű vagyok.

A FÉRFI az ágyban, a kutya még nem kakilt, a nő már szép karmú, és tuti biztos nem takarítok egy hétig.

süti beállítások módosítása