Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Zárva az ajtó. Lenyeltem a kulcsot

2011.05.31. 17:02 | Zsazsa1989 | komment

Mi az? Elrejt ha kell, kitárja a világot ha arra van szükséged, elbújhatsz mögé ha titokban bámulnál. Oké, nem találós kérdések írásából fogok élni. Feküdtem az előbb az ágyamon, és élveztem a ritka pillanatok egyikét, hogy nincs semmi dolgom. Nyitva volt az ajtóm. Egész szép ajtóm van. Már amennyire egy átlagos ajtó szép lehet. Ápoltam, lefestettem a két kezemmel, befedtem a falamhoz passzoló sötétítővel. Igen, szeretem az ajtómat. De őt sem csak azért mert szép.

Azt hiszem ahogy egyszer a kézi mosogatás különlegességéről írtam, úgy megérdemel egy bejegyzést a titkos helyünk zárszerkezete is. Ha becsukom, akkor énekesnőtől, pornószínésznőig, antiszociálistól chatkirálynőig bármi lehetek. Ha mérges vagyok becsaphatom, és ha mondandóm van csak egy mozdulat és világgá, akarom mondani családdá kiálthatom.

De szeretem a munkahelyi ajtókat is. Remekül lehet mögöttük pletykálni. :) Kit érdekel, hogy a szomszéd szobában ül az alany. Bármikor kibeszélhetőek a stiklik, a ruhák, a mellek.



Lehet kukucskálni, észrevétlenül bámulni, kategorikusan elzárkózni, vagy épp magunkat megosztani másokkal. Elrejt, ha ruhát próbálsz és nem akarod a fél kínainak bemutatni habtestedet. Kitámasztható, bezárható.

Node. Mindig van egy node. :) Nem tudom te hogy vagy vele, nekem van beépített is. Ami nem látszik, de érződik. Persze senkinek nem a deszka szó fog eszébe jutni rólam, ha épp zárva tartom. Az én ajtóm elég szófogadó. Szeszélyest akartam írni, de félúton eszembe jutott, hogy az én vagyok. Tehát a kis nyílászáróm ( a lehető legaszexuálisabb értelemben) mindig szót fogad. Ismeri a rezdüléseimet. A másodperc töredéke alatt képes bezárni, és a 100 zárszerkezetet egy hatalmas lakattal becsukni. De az a király, vagy királylány ebben a cuccban, hogy kifelé is nyílik. Csak a kis mocsok ugyanazzal a lendülettel nyitja is a szuperszónikus lakatot ahogy egy rossz szóra bezárta.

Különleges lány vagyok, de nem annyira, hogy csak nekem legyen ilyenem.Jófej lány vagyok, de nem annyira hogy finomabbra állítsam az érzékelőimet. Így türelmet kérek, figyelmet, és fegyelmet, és sok sok igent, és lépkedést. Mert ha becsukom a kezedet, vagy a péniszed, lesz sírás rívás.

(Ha a te ajtód is veszedelmes, írj mailt az ajtóék@becsaplak.hu-ra. Tervezem egy kitámasztó termesztő vállalat létrehozását másodállásban)

Puszi

Zsuzsi

UI: Köszönöm az ötöst :)

süti beállítások módosítása