Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Levél a péniszesekhez

2011.01.27. 01:53 | Zsazsa1989 | 1 komment

Kedves férfiak!

Ez így nem működik ám. Ideje elbeszélgetnünk egyről, s másról. Én híve vagyok az emancipációnak, mint ahogy sok nőtársam, de egyikünk sem viseli szívesen mindig a nadrágot. Nem árt, ha tudjátok még, hogy mi a feladatotok. A férfi pénzt keres, elvégzi a házkörüli munkát, ápolja az asszonya lelkivilágát, és szexel. Nem elég nekünk annyi, hogy szép a belsőd, vagy, hogy csinos vagy… De nem ám. Bókok kellenek. Még a legtartózkodóbbnak is. Mond, hogy szépek vagyunk. Dicsérd az alakunkat, a hajunkat, az arcunkat. Ne a szemünket. Az olyan snassz, és hidd el, tudjuk, hogy csak azért mondod, mert bókolni akarsz, de nem megy máshogy.

Lepd meg a kedvesed gyakrabban. Vegyél neki virágot, vagy főzd ki azt a tetves tésztát helyette, és vállald be a mosogatást, mint megtisztelve vele a nőt, aki szolgalelkű fehérnépként áll, ül, fekszik melletted, mos, takarít, orálisan kényeztet. Védd a csodás manikűrjét, amit persze azért csinál, hogy észrevedd és megdicsérd. Becézgesd, és simogasd többet. Ne éreztesd vele, hogy csak azért fekteted meg, mert hisztizik, hogy régen barátkoztál a Prisszilájával.

A nő csoda, becsüld. Akkor is, ha 9 napja, 9 hónapja, vagy 9 éve van melletted. Akkor is, ha csak meg akarod dönteni, akkor is, ha el akarod varázsolni. Szép dolog az ösztönös vad szex, de legalább játszd el, hogy meghódítod. Szép dolog a szerelem, de basszus, ha nem tepersz, akkor lesheted. Muszáj felhúznotok éjjel 2kor? Hát ez borzasztó. Szedjétek össze magatokat, mert se vacsora, se szex, se semmi. Aztán alhattok a lábunknál, mint egy jól nevelt kis pincsi.

Nah. Máris jobb.

Nem akartam nyers lenni, de ha ti így, hát mi is.

Pápuszi

Zsuzsi - aki akkor is szép, ha mögöttem horkolsz, vagy a monitort bámulod


süti beállítások módosítása