Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

A férfiak és a pocak

2010.12.23. 00:22 | Zsazsa1989 | komment

Üdvözletem!

Érdekes nap volt, az tuti. Hiszem, hogy ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor az ragyog. Hiszek a kisugárzás erejében, na meg a metakommunikációban. Azt hiszem ma egy erős közepessel értékelném ezen tevékenységeimet. Tudod, én eléggé a külsőségek embere vagyok. Szeretek adni magamra, de persze vannak napok, mint például a mai is, amikor megelégszem egy lófarokkal a zsírosodó hajamból, egy picit bénább de kényelmes cipővel,ám a mély dekoltázsból nem engedek. :) Tarthatsz felszínesnek, és biztos úgy véled alapvető problémák vannak a gondolkodásommal, de én akkor érzem magam jól, és önmagamnak, ha csinos vagyok. Ám kedves gazdag jövőbeli szponzorom, hajlandó vagyok melegítőben menni dolgozni, amennyiben meglepsz egy piros lakkbőr Pradaval... Ámen :)

Apropó munka. Karrieristának tartom magam, így ezt emelném ki elsősorban a megismerkedésünk tiszteletére! 6 éve foglalkozom újságírással, eddig különböző netes portáloknak koptattam a klaviatúrát. Jelenleg egy helyi tévénél dolgozom műsorkészítő-szerkesztőként. Itt is pötyögök, de legalább hangom is hallják. Képernyőre még nem tettek, és nem is nagyon vágyom rá. Jobb szeretnék a hangomból és az írásaimból élni. Pornót se forgatnék, max. szinkronizálnék. :)

Párkapcsolatban élek, több, mint fél éve. A férfiállatom neve Tibi, gyógykapcsolat a miénk. :) Neki is hosszú, és fájdalmas évek előzték meg ezt a jelenlegi idillt, és nekem is. Pontosabban nem volt annyira hosszú, és megközelítőleg sem fájdalmas, de mindenképp említésre méltó. Menyasszony voltam, és szentül hittem a család-centrikus jövőképemben. Megjegyezném ez nem oszlott el teljesen, csak picit tolódik. ÉS hát jelenleg gőzerőkkel tévézek, és próbálok helyet kapni lapoknál. De sajnos ez manapság nem túl egyszerű... Nos ennyit rólam egyelőre, hidd el tartogatok még meglepetéseket! ;)

Ma a férfiaknak szólnék pár kedves szót.  Én alapvetõen mackós pasi, pocak, és nagy kéz párti vagyok  Egy-két kivétel volt az életemben, de azok mind NAGY kivételek voltak :P  Mindegyis. Van most egy kedvenc könyvem, mindenkinek ajánlom, Bánó Attila - A fõnyeremény. Tökéletes rossz kedv ellen, mivel minden területre találsz ellenpéldát, hogy miért ne érezd rosszul magad. Például, ne irigykedj a fõnöködre, aki elmegy két hétre hajókázni az adriára, téged meg itt hagy lógva a kétségben, hogy felvesz-e állandóra... Öhm.. kissé elkalandoztam  Szóval ne irigykedj, mert az egy csomó macerával jár, nem alvással, bepakolási gondokkal, tehát felesleges ráizgulnod. MA olvastam a kedvenc részem, és holnaptól minden reggel nyolckor hallgató az agria tv-ben, ez itt a reklám helye... Tehát a férfiak és a pocak.

Arról szól ez a fejezet, hogy nem becsüljük eléggé ezt a remek értéket. Hiszen bele sem gondolunk, hogy mennyi erõfeszítés van egy jól megtermett pocak megalkotásakor. Hány száz rántott húsi, hány hektó sör, hány szelet kenyér. Ahelyett hogy egyes nõk ócsárolják õket, inkább el kellene ismernünk ezt a teljesítményt.  A fejezet azt is említi, hogy annyira kellene becsülni ezeket a pocakokat, mint a nõi kebleket, és mivel azokból kettõ van, így biztassuk férfiainak, hogy õk is növesszenek még egy pocakot, hisz így fair. Ha nem haragszotok, ehhez az utóbbihoz nem ragaszkodom, de a többivel egyet értek  

Bár nektek, kedves mackós pasik, még mindig könnyebb dolgotok van, mint nekünk, azért tudom hogy nektek is nagy nehézséget okoz elfogadni magatokat. Pedig higgyetek nekem... Nincs rosszabb egy olyan pasihoz bújni, mint akinek ki vannak a bordái, vagy nem érezzük azt, hogy ha leesnék egy szikláról, és utánam kapna nem szakadna ki tõbõl a karja. Tehát... I love big boys, I love pocak, és I love teltlányok

Puszi

Zsuzsi

Címkék: férfiak pocak
süti beállítások módosítása