Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Ne gondolkodj!

2011.03.29. 09:10 | Zsazsa1989 | 1 komment

Badarság mi? Nyilván gondolkodni kell. De mi van akkor, ha a következő a szituáció:

Lány koromban tetszett egy fiú. Osztálytársak voltunk egy ideig általánosban, aztán már csak hébe hóba futottunk össze. Végül mégis csak jóba lettünk, sokat dumáltunk. Kiszökött éjjel, hogy elmenjünk sétálni, vagy épp felhívott, mert beszélgetni akart. A történethez fontos hozzáfűzni a korom, a gyermeki próbálkozások miatt. :) 13-14 évesek lehettünk. Tudod, amikor már épp nem babázol, de még a hercegre gondolsz, ha álmaid fiújáról beszélünk.

Én akibe csak lehetett "szerelmes" voltam. :) Dagi kislányként nem volt nehéz, majdnem mindenki megfelelt volna aki épp nem csúfolt. :) De kanyarodjunk vissza a gondolkozós fiúmhoz.

Egy ominózus este én másokkal "buliztam", de szerettem volna, ha ő is átjön, ezért áthívtam. Őt piszkálták azok, akik nálam voltak, így keménykedésből ivott a kommersz pálinkából, amit hoztak a "nagyok". Szépen betintázott. Éjfél jócskán elmúlt, amikor ők már elmentek, de mi még itthon voltunk. Kibökdöstük, hogy tetszünk egymásnak, meg hogy mi lesz akkor a barátságunkkal, és hogy ő ezért jutott arra hogy nem próbálkozik be nálam, és bumm.

Miért meséltem el ezt? 14 évesen ugyanazokkal a problémákkal küzdünk mint most, csak kicsiben. Valószínű nagy ló fejjel, ma már egy bolond éjszaka is kellene a barátság végéhez, nem elég csak egy vallomás, de akkor ez is nagy szám volt. Ma már persze nem köszönünk egymásnak, de ha meglátom, hogy felszáll a buszra, kínosan igazgatom a hajam és a lányokat, hátha egyszer csak megbánja hogy nem puszilta meg az arcom. :)

Szóval akkor... Rögtön szex, nuku barátkozás, és majd kiderül? Vagy barátkozás, sok gondolkodás, és nem derül ki semmi? Vagy barátkozás,kis gondolkodás, kis szex, belevágás, és majd lesz valami? Vagy barátkozás, nuku gondolkodás, sok szex, és nem lesz semmi? Nem tudom a variánsok számát, de a nyolcvanezer között ott leledzik a megfelelő. Akkor a nyolcvanezredik pasinál csináljuk majd jól?

Recepttel nem szolgálhatok, szeretnék szerelem guru lenni, de gyakran tévesztek én is. Általános megoldást meg nem akarsz hallani. Ha mégis akkor íme: Gondolkodj amennyi jól esik, vagy épp ne, mert annak is megvan a bája. De sose legyél olyan buta, hogy féltesz egy barátságot egy szerelemért, vagy féltesz egy szerelmet a barátságért. A szex pedig klassz játék, csak úgy, mint a puszi. De ha az egyikőtök akarja azt a nyálas valamit a szájába, és a másiktok nem, akkor már nem lesznek kiszökések otthonról, mert az egyiknek nem elég már a sétás hazakísérés puszi nélkül.

Puszi: Zsuzsi, aki ma töröknek öltözött

süti beállítások módosítása