Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Pályaorientácio a'la Zsuzsi

2011.03.23. 12:58 | Zsazsa1989 | komment

A gyerekeknek konkrét elképzelésük van, hogy mik is akarnak lenni. Van, aki mozdonyvezető, katona, kukás, pilóta, vagy épp fodrász, színésznő, énekesnő, csemperagasztó kisiparos. Nekem is van elképzelésem, egész korrekt. Jelenleg pályamódosításon gondolkozom. Felszopó lány leszek.

A felszopó lányok tisztes emberek. Mondhatni a főnökök jobb keze, akarom mondani jobb szája. Dolgozni kell ugyan, de elég időszakosak a projektek, és ha lelkesen dolgozol, akkor hamarabb letelik a munkaidőd. Ami megjegyzem kötetlen, egyéni tempó függő.

A feljebbjutási lehetőségek korlátozottak ugyan, de ha ügyes vagy, a főnökök kézről kézre adnak. Lehetőséged van olyan projektekbe is bekapcsolódni, amik ország, hova tovább világ szinten is kifizetődőek.

A munka megkövetel ugyan némi külsőséges alkalmazkodást, de ezeket a változtatásokat elegendő a munka idejére biztosítani a vezetőségnek.

Nyugdíjas állásról beszélünk, hiszen ahogy az életkor, úgy a szolgáltatási szektor is változik, mindig talál új projekteket a munkavállaló, mindig van egy megdolgozatlan terület, ahova pont őt keresik. Zárójelben jegyzem meg, habár pályakezdőknek is szerencsés ez a szakirány, rokkantak, és nyugdíjasok is jelentkezhetne, kivehető protézis plusz pontot jelent a felvételi elbaszélgetésen.

Az anyagi oldala a mesterségnek szintén változó, és projektfüggő. Tanácsom az, hogy érdemes egyéni vállalkozóként belevágni a dolgokba, mivel így nem vághatnak át minket a közvetítő cégek. A munkavégzés helye országos, de állandó produkciókra hetekig is biztosítanak teret a munkavégzéshez.

A foglalkozás tehát strapás, és fontos a jó nyelvérzék, de hol nem, a mai világban?! Ezekhez az álláshirdetésekhez te is könnyen hozzájuthatsz, csak egy kis mobilitás, és fantázia kell hozzá. Kérdezd a főnököd, illetve a feletteseid!

Puszi

Zs

süti beállítások módosítása