Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Eldobom az agyam a szívemtől

2011.03.17. 11:37 | Zsazsa1989 | 2 komment

Szeret, nem szeret, szívből igazán, kicsit, nagyon, tökre, likeol, komál, bír, imád, megőrül értem. Szeretni sokféleképp lehet. Halmazokkal nem fárasztalak, sosem voltam jó matekból. De abban megállapodhatunk, hogy két nagy csoportra oszthatjuk a szavak hátterét.

A szívemmel, vagy az eszemmel érzem, amit érzek?

Lehet a logikára alapozni kapcsolatot, jövőt, tervet?

Érezhetek tudatosan szerelmet?

Egyszer volt egy kalandom egy sráccal. Cuki volt, és ugyanabban a cipőben járt, mint én. Dönteni akart, ki akart szállni egy kapcsolatból és lökés kellett neki. Nekem is, de én még túlságosan ragaszkodtam. Aztán van az a fránya taktika. Amikor tudod, hogy nem lesz belőle semmi komoly, de annyira jól esik a bók, a kedvesség, a Más, hogy tudatosan építkezel. Tudod, hogy mikor kell mit mondani, hogy a dolgok neked tetszően alakuljanak. Mocskos női praktikák. :) Mindenesetre szeretlek lett a vége, egyik oldalról szívből, a másikról észből. Azt hiszem leesett, hogy én volt az agyas oldal. Karesz végül otthagyta a barátnőjét, és az óta sokkal boldogabb. Mással. Nem velem. Mert az ész és a szív nem jó párosítás. Nyilván, anatómiailag is mindkettőre szükségünk van, de ha neked szíved van csak, nekem meg agyam, te nem tudsz gondolkodni, én pedig nem tudlak feltétel nélkül szeretni. Error.

A titkos ügynökömről már írtam. Tudod, a bénán lekoptató. Nem szerettem, talán nem tökéletes az ellenpélda, mégis, itt én dobtam volna sutba az észérveket. Kit érdekel, hogy 100 km-re van? Kit érdekel, hogy nem magas, nem mackós? Kit érdekel, hogy oroszlán? Sebezhető voltam, hát belekapaszkodtam. Persze ő elég egyszerűen lerázott magáról, és jobb is így :) Csak adott pillanatban a szív és az agy megint összeférhetetlen volt. Error.

A két aggyal csak a baj van. Mindketten éreztük, hogy nincs már értelme, de a józanész az eltöltött évek mellett érvelt. Látod mi lett a vége? Oda a gyűrűm. :) Oda az igen. Oda a tökéletes jövőkép. :) Megbántam? Nem. De fájt? Nagyon. Error.

A csak szívre is van példám, egy kis erős túlzással. Van, amikor összeakadsz valakivel, akivel tudod, hogy nem szabadna. Mert értelmetlen. Mert nincsenek észérvek, csak vágyak. Rossz döntés voltál? :) dehogy… Fájtál? :) Még éppen nem. De volt értelme? Adott pillanatban. Agy nélkül cselekedni szuper jó, de nem kifizetődő. :) Error

 

Most akkor minden béna, minden tré, minden szar..? Van olyan hogy agy is, szív is, kémia is, biológia, szociológia, politika, fizika, minden a végű szó passzol? Biztos :) Nehéz belefutni? Tuti! Lehetetlen? Kétlem. Vagyis persze, a szívem érzi J De az a hülye fejem. :)

Elizabeth M. Gilbert azt mondta egyszer, muszáj, hogy néha összetörjék a szívünket. Az összetört szív jó jel. Azt mutatja, hogy valamit legalább megpróbáltunk. Talán igaza van, talán nem, de az biztos. Mindenesetre, éljenek az észérvek, éljen a szív, és reméljük, hogy tudjuk, hogy érezni fogjuk amit lehet és kell. Aki megfejtette a mondatom értelmét, kap egy csokit.

pápusziminden

Zsuzsi

süti beállítások módosítása