Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Tugedör Forevör?

2011.02.03. 22:15 | Zsazsa1989 | 1 komment

Ha van valakid, törvényszerűen a lehető legtöbb időt szeretnéd vele tölteni. Ha kell bent maradsz dolgozni, hogy este találkozhassatok. Esetleg a maratonfutásos gyakorlásod után kíséred el álmaid kisasszonyát tescozni. Vagy épp nem alszol egész éjjel, mert a barátnőd hisztizik egy buliban, hogy haza akar menni, csak épp hajnalban megy az első busz. Jepp az utolsó én voltam… :D De mindenképp mindent mindíííg minden körülmények között együtt kell csinálnotok? Párban szép az élet, de mindent párosan szép csinálni? A reggeli buszozásom elgondolkodtatott.

Egy régi osztálytársammal beszélgettem, aki nagy vadász hírében áll. A barátnője inkább humánusabb módon éli ki ez irányú vágyait, legtöbbször a ruhaüzletekben célozza meg a zsákmányt. A fiatalember felrótta ezt a lánynak, hogy miért nem megy vele éjszaka, a sötétben, különböző vadállatokra lövöldözni a hideg erdőbe – na jó nem így állította be a dolgot, de nem tudok pártatlan maradni – és a felelt az volt, hogy mert te sem jösz velem sosem shoppingolni. Korrekt.

Akarjuk mi, hogy a pasik jöjjenek velünk? Én rendszeresen megyek Thebevel, és már kiismertem. Az övé a következő taktika, vagy inkább hozzáállás.

 - Ez milyen szívem?

- Nem tudom, próbáld fel!

- Na hogy áll?

- Hát… A másik milyen?

- Az nem olyan jó.

- Nagyon nem. Jó maradjon a másik.

- De tetszik?

- Nem rossz.

Pár óra múlva.

- Hmm tényleg jó ez a felső.. hogy is kell levenni?!

Belátó típus. :) Turizáshoz pedig kiválóan alkalmas. Fogja a táskám meg minden. :) Én pedig beleugrok egy bálatengerbe, és addig nem nyugszom, amíg valami vackot nem szerzek magamnak, csak az ősi gyűjtögető ösztön miatt. Oké, az enyém kivétel. De sok pasas utál vásárolni a barátnőjével. Nem feltétlen a szokásos filmes okok miatt, mint például inkább sörözne, de valljuk be, sokkal érdekesebb elfoglaltságot is tud találni magának. Én sem szívesen mennék vele mondjuk meccsre vagy metálbrutálkoncertre, bár be kell valljam, remekül headbanggelek.

Nálunk a legsarkalatosabb pont a szórakozás kérdése. Szokás szerint a jelenlegi halacskám sem egy társasági lény, én pedig elég harsány vagyok. Kiegészítjük egymást, mondhatnád. Igen. És valóban, jobban ki tudok engedni, ha Thebee csak a hazacipelésem folyamatába kapcsolódik be. De egy-egy buli alkalmával, amikor a társaságomat nem csak lányok alkotják, irigy vagyok, ha valakinek van kivel csókolóznia. A másik meg hát ugye a presztízs. Én ha valakivel együtt vagyok, szeretem mutogatni. Azért mert büszke vagyok rá, és azért hogy bizonyítsam, dagiként is van valakim, nem is akármilyen. :)

Most akkor mi van? Éjjel nappal együtt, kelünk, indulunk, dolgozunk, főzünk, fekszünk, alszunk? Kell a tér. Rontottam már elég sokat azzal, hogy csak a szerelmemmel foglalkoztam. Az exemnél borzasztó voltam. Sehova nem mentem a barátnőimmel, a gimim utolsó két évét szúrtam így el. Most nem tervezem, és eddig nem is úgy néz ki. :) Nekem kell pár este, pár óra a barátnőimmel. Neki kell pár óra játék, film nézés, szabadon pukizás, amikor csak azzal foglalkozik, amit szeret. Sokkal jobb utána a viszont látás, a haza cipelésem, vagy a lakás szellőztetése.

Sajnáljuk tehát a volt osztálytársam, amiért a barátnője nem megy vele vadászni? Bocs Ádám, de szolidarítok. :) Egyébként pedig a két külön individuum híve vagyok, akik jól érzik magukat együtt, de nem okoz gondot a másik kezének elengedése egy pár órára. Azt hiszem, én kapaszkodhatok éjjel az én állatoméba, mert ha elolvassa a pukizós részt, ma én alszom a lábainál.

Örültem, hogy láttalak. :) Holnap jövök.

Puszi

Zs-királylány

süti beállítások módosítása