Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Nyálcsere

2011.01.14. 13:50 | Zsazsa1989 | 1 komment

Csókolózni mindenki tud. Ez is olyan dolog, amit alapból belénk kódoltak.  Csókolózni azonban nem mindenki szeret, nem mindenki tud, és nem mindenkivel jó. Én a szeretők táborát erősítem, de akad olyan ismerősöm, aki ezt a remek tevékenységet csak nyálcserének hívja, mint egy ledegradálva a világ egyik legjobb dolgát. De hát ízlések, és nyelvek kérdése ugye…

Magáról a nyelvelő aktusról már szóltam pár bloggal ezelőtt, most mégis úgy érzem, külön fejezetet igényel. Anyaggyűjtés szempontjából kutakodtam picit. A következő férfi praktikát láttam :D Nagyon vicces.

Ha érzed hogy van valami kettőtök között akkor kérdezd meg tőle: "Fül vagy nyak?" Ha megkérdezi hogy érted ezt "A füledet vagy a nyakadat szereted ha megcsókolják?" Tegyük fel azt mondja a fülét, én ekkor az ellenkezőjét mondom. "Szerintem a nyakra sokkal jobb" Ezután azt mondom: "Ok, tehát azt mondod hogy ez (egy csók a fülére) sokkal jobb mint ez (egy csók a nyakára) ?" Ha tetszik neki, mosolyog akkor akár meg is csókolhatod. Ha nem kapsz egyértelmű jeleket akkor mond: "Szóval szerinted a füleden kellemesebb érzés." Majd pimaszul mosolyogj.

Egy másik módszer hogy egyszerűen megkérdezed, "Most csókoljalak meg vagy később?" Ha nem tud mit felelni akkor azt mond: "Ok, akkor megcsókollak inkább most". Persze ezt sem egy vadidegen nőtől kérdezed meg akit még csak 1 perce ismersz, hanem már csak akkor ha érdeklődik irántad.

Az első csók másik példája, hogy először megsimogatod a haját és azt mondod, "nagyon selymes a hajad" Ha ez tetszik neki és nem vág arcokat és nem húzódozik akkor ez JÓ JEL. Ezután megsimogatod még egyszer de közben lenézel a szájára, majd utána a szemébe nézel, le ismét a szájára és ekkor már közeledsz hogy megcsókolod. Ha jól mérted fel a helyzetet, és
jól dekódoltad a feléd sugárzott jeleket akkor kizárt hogy ellökjön és ne csókolhasd meg.

A kedvencem :D

A labellos módszert is leírom. Tudod van ez a szájra kenhető szőlőzsír, labello. Szerezz be valamilyen ízben, pl eper. Kend be vele a szád, majd mondd neki: "Tudod mit szeretek ebbe a legjobban?" - "Hogy olyan a szaga mint az epernek." - "De nem csak a szaga olyan, hanem az íze is, ... megmutatom" aztán egyből megcsókolod. Ezekből azért sokat ne tegyél magadra mert túl színes lesz a szád.

Ha érzed hogy jól állnak a dolgok, ha érzed hogy tetszel neki, akkor legyen egy pillanat amikor elhallgatsz, mélyen a szemébe nézel és azt mondod neki:
-Bízol bennem?
-Igen
-Akkor van egy meglepetésem számodra, csukd be a szemed, de nem ér leskelődni! Egy lágy csók a szájára.

Mondd neki, hogy elviszed egy különleges helyre ahol szép a kilátás. Vidd haza, ekkor természetesen megkérdezi hol van az a szép kilátás. Ekkor tedd a mutatóujjad a szájára, valami hasonlóan ahogy Jim Carrey a Dumb and Dumberben mikor elszállította a nőt a reptérre. Azért ne ennyire durván:) Majd mondd viccesen: Shhhhh, csitt!
Majd érzékien csókold meg, utána pedig súgd a fülébe: Én vagyok a szép látvány!

Ez a módszer leginkább azoknál a nőknél jön be akiknek be nem áll a szájuk. Egy ponton ha érzed hogy itt az ideje egy csóknak, tedd a mutatóujjad a szádra egy shhhhhhhh haggal körítve. Majd vezesd át az ujjad az ő szájára. Majd ugyan azzal a kezeddel a szemöldöke fölé teszed az ujjaidat és haladsz lefelé hogy becsukd mind a két szemét. Hüvelykujjadat ráteszed az állára és megcsókolod.

Tic-Tac trükk. Adsz a lánynak egy Tic Tac-ot. Vársz 20-30 másodpercet ezután majd így szólsz: Tudod valamit be kell neked vallanom. Még nem ismerjük egymást nagyon, de úgy érzem valami kezd kialakulni ezért valamit tudnod kell rólam. Megvárod a lány reakcióját, majd ezt mondod: Tudod én szeretem ami az enyém, ezért visszakaphatnám a Tic Tac-omat? Majd mész a csókért. Ez alatt a mondóka alatt komoly arcot kell vágnod, mintha tényleg valami nagyon komoly dolgot akarnál mondani. A visszakaphatnám a Tic Tac-omat szöveg után egy nagyon kis mosolyt varázsolj az arcodra, hogy lássa csak viccelsz.

 

 

Nos… Kedves tanácsra váró fiúk :) Amennyiben engem szeretnétek meghódítani, ezek egyikét se alkalmazzátok, mert nem hogy csókot nem kaptok, még úgy tisztességesen arcon is nevetlek :) Nem hiszem, hogy körítést kell kitalálni. A csók akkor jó, ha természetes. Ha nincs megtervezve. Ha akkor csattan el, amikor érzed azt a biszergést. És tudományos tény, hogy bizsergés akkor van, ha a másik is akarja, hogy legyen. A csók személyesebb, mint a szex. „Szexelni” tudsz egyedül… de csókolózni…? :)Ha neked megy, akkor kérlek, írd le, hogy csinálod, mert tanulni akarok a mestertől. :)

 

Puszi

 

Zsuzsi - a csókkirálylány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kedves tanácsok elérhetősége: http://www.ismerkedes.com/csok.html

süti beállítások módosítása