Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Nem kedves blog

2011.01.10. 18:35 | Zsazsa1989 | 3 komment

Okés, ígérem ebből sem csinálunk rendszert, de néhány hozzáfűznivalóm van pár reakcióhoz. :)

1. Örülök, hogy olvastok. :) olyanok is, akikre nem is gondoltam. Örülök, hogy pozitívak a vélemények. Köszönöm.

2. Mivel az életemről, és az engem körülvevő dolgokról szólnak az írásaim,így evidens hogy megemlítek embereket. A neveket szánt szándékkal kerülöm. Vagy rövidítek, vagy becenevet használok, vagy Beáról és Tibiről van szó. :) Sajnálom ha megsértődsz, de úgy érzem akkor vagyok hiteles, ha őszinte vagyok.

3. A kiszínezés nem hazugság. Nem azért olvasol, hogy monoton híreken legeltetsd a szemeid. Ha a 2 óra helyett azt írom, hogy fél nap, még nem sumákoltam el az igazságot, csak megspékeltem picit, hogy viccesebb legyen. Ennyi erővel ne nézz mesét, ne olvass könyveket.

4. Apropó mese. Kétlem, hogy mert te idősebb vagy, Hannah Montanahoz, vagy egyébb Minimaxos sorozathoz hasonlítgathatod a blogomat. Vagyis persze, csinálhatod, csak nem bántasz meg vele. :) Tehát ha ez a célod, felesleges.

5. Ha nem érdekelnek az írásaim, akkor egész egyszerűen ne olvass. Ezzel elkerülöd a megbotránkozást is.

6. Egészen nyugodtan illethetsz mindenféle jelzővel, gondolhatod, hogy te jobban tudod, hogy minden úgy van ahogy te azt hiszed :) Ezzel semmi probléma. Csak mivel az éremnek két oldala van, és szép dolog a szerelem, én azért megkérdezném, bocsánat, megnézném az írás mellett a fejet is. Nem csak a facebook-ra gondolok.

7. Lehet hogy hasonlít a stílusom másokra. Ne haragudj. :) Mivel nem egyedül élek a földön, és mivel hatással vannak rám dolgok, írók, emberek, ez elkerülhetetlen. Ha neked megy, én gratulálok hozzá, és őszintén irigyellek.

8. Aztán. Felhívsz. Megfenyegetsz. És azt hiszed, hogy tönkreteheted az életem. Nincs ezzel baj, én mosolyogtam rajta. :) Egész egyszerűen azért, mert nincs igazad, és mert nem tudnád megtenni. Jah és ha könnyűvérű lennék, akkor te meg balek.

9. Mivel senki nem tudja hogy róla van szó, így nem kell aggódnod. Értékelem a véleményed, és nem is kívánok továbblovagolni a témán. Megértem, hogy véded akit szeretsz. Én is ezt teszem. És velem is ezt teszik....

És végül...10. Ünnepélyesen fogadom, hogy ahogy erőm, ihletem, és internethozzáférésem engedi, igyekszem tartani a napi kettő bejegyzést. :)

Köszi, hogy meghallgattál, megkönnyebbültem. :) Már csak Tibinek kell magyarázkodnom... :)


Puszi

Zs


süti beállítások módosítása