Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Szexmániás vagyok!

2011.01.02. 21:58 | Zsazsa1989 | 2 komment

Bocs, de ki kellett mondanom :) Tudom, magadtól is rájöttél már :) De ez az igazság. Bárhol. Bármikor. Bármennyit. És mélységesen fel vagyok háborodva ha visszautasítanak. Ne félj, intim részleteket nem osztok meg, sokan úgyis többet tudnak a kelleténél. :) Borzasztó estém volt tegnap. 

Az vesse rám az első követ, aki még sosem szeretkezett védekezés nélkül. Tudom, nem helyes és veszélyes, de néha azért be-becsúszik. Tegnap a havi "elfogyott a gumi, de veszettül kívánlak" esténket tartottuk. Úgy gondoltam 5 nap kihagyás a remekül működő kapcsolatunkban elég nagy szünet, így DOLOGRA paranccsal felturbóztam a hajam, vetkőztem, Tibi pedig addig begyertyázta a szobám. A fürdőszobába belenéztem a tükörbe, és bemeséltem magamnak, hogy nem számít hogy nincs rajtam smink, ragyogok, és remek esténk lesz. Bementem, töptödöptöp minden. Ugye hát elfogyott aminek el kellett, és a férfiállatom kézi üzemmódba váltott. Nincs ezzel gond... HA...

Ha, ez lett volna az első ilyen alkalom.

Ha, erről lett volna szó már az elején is.

Ha, nem csináltuk volna már fél órája...

Ha, nem lennék ilyen szajha :)

Tehát jött egy kis hiszti. És ő ahelyett hogy vérszemet kapott volna, abba hagyott mindent, és mereven bámult rám. Aztán meguntam, felvettem egy mesefigurás, cseppet sem szexis bugyit, egy sima pólót, összekötöttem a hajam, és elkezdtem tévézni. Erre ő kiviharzott. Amikor visszajött csapkodott, ledobta ami a kezébe volt, és kérdőre vont. Én persze hallgattam, ő meg szemtelenül fogta magát, lefeküdt mellém, úgy hogy hozzám se érjen, és elaludt... Érted? El tudott aludni. Pofátlan...

DE aztán én is az voltam ;) 1 után úgy döntöttem, hogy ébresztő. Persze megbeszéltük, persze ő se adott nekem igazat, és én se neki. De a lényegen nem változtat. 

Az a nagy büdös helyzet, hogy kedves férfiállatok, tessék leteperni a nőstényeket. Mert hogy néz az ki, hogy mindig mi kéretjük magunkat, ti meg nagy nehezen ránk másztok, aztán még mi simogassuk a férfiasságotokat, hogy hmm mennyire vadállati vagy szívem. Nem!! Tessék éreztetni a nőkkel, hogy törékenyek, és ti akarjátok jobban őket. Értem, hogy mi akartuk az emancipációt, mi akartunk egyenjogúságot. Nincs is ezzel baj! Sőt, hajlandó vagyok alkut is kötni. Lenyelem a békát. Mármint nem azt. Mindegy. Tehát, hajlandó vagyok eltekinteni az állandó férfikezdeményezéstől. Cserébe ti meg nyíltan vállaljátok, hogy papucsok vagytok. Mert igenis azok vagytok. Mind egytől egyik :) Csak lehet hogy épp olyan kegyes volt hozzátok a Mindenható, hogy egy szendének tűnő leányzót kaptatok, aki elhiteti veletek, hogy deee, te vagy a főnök drágám. Minden úgy van ahogy te akarod. Egy nagy lópikulát édes. :P :)Tehát én nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni amiért kívánom a szexet, főleg nem azért mert Veled. Jah, és magadra vess életem, ha még 3 napig majd' szétdurran a  bráner, mert hogy böjtölni fogsz drágám az tuti... 

És hogy máskor tuti ne legyen óvszerhiány, a fogadalmam a témával kapcsolatban 2011-re a következő:

10 szexből maximum 6-ot vagyok hajlandó kezdeményezni, és ez még így is számomra megalázó. Akármennyire is kíván, nem hagyom magam, legalább 3szor :) Tovább úgysem bírnám. Valamint bespájzolok annyi óvszerrel, amennyire csak futja satynya fizetésemből, és nem szólok róla Thebee-nek. Hagy szenvedjen. Aztán amikor nagy kegyesen megkegyelmezek neki, ő pedig bűntudattal rám néz, hogy jahj drágám, de nincs itthon óvszer, kaján kacajok közepette nagy kegyesen előveszek egyet, és tisztába teszem a ki a főnök kérdést at home. 

Nyugodalmas, az enyémnél izgalmasabb, és szenvedélyesebb éjszakát :) Éljenek a nők, éljenek a főnökasszonyok, és éljenek a dagik. Ezt csak úgy grátiszba :)

Puszi

Zs-Dominaúrnő

 

Címkék: szex férfiak tibi dagik
süti beállítások módosítása