Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Munka közben susmus

2011.01.03. 14:47 | Zsazsa1989 | 1 komment

Termékeny nap. Na nem a kis petéimről van szó, bár megemlíteném, lassan 2 hónapja késik. Szegény Tibi eléggé be van parázva, de csináltam tesztet is, és hiába magyarázom neki, hogy nálam ez kb. normális, hajthatatlan. Tegnap picit megsértődött a blogomon :) De ennyi jár nekem :P

Szóval megdöbbentően klassz a napom, és ezt Nektek köszönhetem. :) Karácsonykor otthon írogattam az ezévi határidőnaplóm, és január 20-ra beírtam egy álomhatárt, a napi 100 olvasót. Ehhez képest tegnap másodjára értük el a csúcsom a 128-at, tehát felhőtlen a boldogságom. Sok pozitív visszajelzést kapok, ami bizonyítja hogy van igény rám, és ez majdnem olyan jó, mintha fizetést kapnék :) Mondjuk úgy hogy a lelkem és ti egálban vagytok:)

Ennek a reggeli örömhírnek köszönhetően felháborítóan jól nézek ma ki. :) Habár a tetű sószórás tönkretette a csizmám, és amit korábban sárnak hittem igazából kopás, valahogy ma úgy rendben érzem magam :) Továbbra is felháborít, hogy nem kapok a vádlimra csizmát, de még ezzel sem törődtem, simán felvettem a veszkós bokacsizmámhoz egy lábszárvédőt, aztán szevasz. :)

Január harmadikával nem csak 2011 első hete kezdődött, hanem én is új projektbe vágtam. A témáról kulisszatitkokat még nem árulhatok el, de ha minden jól megy, akkor jövőhéttől már fosni fogom nektek róla a szót ígérem :) Tehát a ma délelőttöm az ezen agyalásról, ötletelésről szólt oldalkocsimmal Dócs úrral, és egy nyári gyakornok sráccal. Ha bejön, akkor azzal egy elég komoly referenciamunkát tudhatok magamnak, és nem mellesleg tejelis kicsit. Hurrá :)

Az anyagi helyzetünk továbbra is siralmas, úgy várom a fizut mint a messiást. De sajna megint nem tudom elkerülni a cipővásárlást, mert az eddig átmenetnek hordott szupercipellőm is bekrepált. Tehát koton mellett csizmára is kell költenem ismét :)

Ma még főznöm is kell... Ötlet? :) Azt hiszem ma sem fogyózunk, és valami jó tejfölös, túróstésztát kotyvasztok, hogy Thebee megmaszírozzon este :P Valamit valamiért. A fogyiról jut eszembe... Reggel úgy döntöttem, lightos napot tartok. Vettem egy, azaz egy darab kis joghurtot, és egy csomag cukor STOP kekszet :D Hát nem csak a neve, az íze is nevetséges. Jobban jártam volna 2 zsemlével... Tehát kellőképp korog már a gyomrom, és mivel szolgalelkű fehérnép vagyok, és várom az uram a munkából, így nem is megyek haza csak Tibivel. Szóval még egy órát el kell töltenem a tévében.... Nem mintha nem lenne mit csinálnom... Inkább csak már nincs kedvem pötyögni a melómnak megfelelőt.... Őszintén... most sajnos valahogy nem hoz lázba hogy mi minden történt tegnap, meg holnap, meg holnapután a történelemben. Perdig holnap mosolygós szerda lesz. :)

Oké, azt hiszem ez egy kis magyarázatra szorul :)

A tévében, sok egyéb mellett az is a munkám, hogy van egy kis napi kalendáriumom. Ötletesen a Mindennapok nevet kapta. Átlagban 5-10 perc, napi 3X. Ebben pedig a hangomat aláképezem, és mesélek a névnaposokról, a neveik jeletéseiről, az aktuális horoszkópról, és az aznap történtekről. I love www.ezenanapon.hu. És hát hogy magamat is szórakoztassam minden nap próbálok újítani valamit. Csak egy nap állandó, az pedig a szerda :) Mert szerdán, minden áldott szerdán úgy kezdem a narrációm: Mosolygós szerdát. NE kérdezd miért, mert hát nincs jókedvű péntek, vagy lustálkodó vasárnap, csak mosolygós szerda van :) A kollégáim is mindig kérdezik már kedden: na holnap mosolygós szerda.. :) Olyan mint valami hippi film. Perdig ha valaki, akkor én aztán nem vagyok jófej :) Vagyis nem mindenkivel. Mégis hetente többszáz emberrel hitetem el, hogy szerdán mosolygós nap van. Éljen a sóbiznisz:)

Kapok majd segítséget, így ha minden jól megy, akkor lesznek kis bannerek az oldalamon, és én is végre tudom reklámozni az oldalakat amiket kedvelek :) Köszönöm a segítséget nektek, nektek azt hogy olvastok, nektek meg azt hogy nem kritizáltok negatívan. :) Mindenki döntse el melyik táborba való :) Este még jövök, valami überbrutáljótémával!

Csóközön

Zsuzsanna

süti beállítások módosítása