Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Csodák márpedig vannak

2011.01.03. 21:17 | Zsazsa1989 | 1 komment

És igen kérem szépen. Megtaláltam. Együtt vagyunk. És minden rendben. Szuper... masszív.. erős.. Gyönyörű...

Bezony. megtaláltam életem nagy vágyát. a csizmám. majdnem hosszúszárú. ó, és említettem már? Gyönyörű :)

 

 

Tibi nem merte tovább hagyni hogy inogó lábakkal csúszkáljak a tükörsima úton, így megvette nekem, ezzel pedig megvett engem, tehát… tudom gyenge vagyok de vége a szex megvonásnak :) bespájzoltam, családi csomagos óvszert vettem, tehát… nekem tuti jó estém lesz :)

 

A ma esténk a divat jegyében telik. Azt mondta egyszer egy nagy ember, hogy a divat a gyengék szórakozása, hiszen megengedi, hogy egymást majmolják, így eltűnhessenek az egyéniségek. Én nem vagyok divat bolond, inkább szeretek csinos lenni, és ha ezt épp egy jelenleg trendi darabbal teszem, hát üsse kő.

 

 

 

Szeretem a jelenlegi divatot. Tudniillik elég duci-barát. Isteni ötlet a cicanaci, mert hagyja hogy mi is hordjunk minit anélkül, hogy nevetségessé tennénk magunkat. Szeretem a farmer miniszoknyám, a fenék aláérő tunikáim, a hosszú, rövid, vastag vékony cicanadrágokat, a balerina cipőket, amik valljuk be, szintén kényelmesek, még egy 40 es lábnak is, egyszóval… eljött a mi időnk :)

 

Általában a nadrágokkal, és a kabátokkal vagyok a legnagyobb bajban. Nagyméretű nadrágot nem könnyű elérhető áron találni, és ha végül sikerül is, fél métert vágatok le az aljából, hogy ne járjam le. Hallatlan. Nem gondolnak az alacsony tömörgyönyör lányokra. A Good Bye Leninben volt, hogy a főszereplő anyukája a nagy cocializmusban perelte a ruha gyártókat, mert egy igazi elvtársnőtől is elvárták, hogy megfeleljenek a sztenderd méreteknek. Majd én is ráállítom nagyanyámat erre, hátha visszajön pár ruhadarab ára.

 

A jelenlegi kabátdivathoz egy rossz szavam sem lehet. Vagyis nyilván, a lakk kabátok pufis töltelékkel nem biztos, hogy a kis almaformámnak megfelelnek, de a mell alatt övvel átkötött szürke kockás szövetkabátomat semmi pénzért nem adnám oda senkinek. :) a szövetkabát persze soha nem megy ki a divatból, maximum a fazonja változik. Még ilyen darab a bunda is, de azt semmi hasonszőrűmnek nem ajánlom. Tudom, presztízs meg minden, de eszméletlenül kövérít.

 

2011-ben az okosok szerint divat még többek között a fekete-fehér kombináció, a fodrok, a csipke, a lapos cipő, a hangsúlyos kiegészítők, valamint a megunhatatlan bőr, csipke, és szőrme.

 

Vannak divat vagy inkább ízlés bakik amiket kerülök, és habár saját bajom, de másokon is utálom látni.  Íme:

 

- Rossz méret: Akármilyen ciki, hogy én ilyen pocakkirálylány vagyok, és akármennyire is lefogyott a tökéletes fenekem a mostanában végbevitt kilométeres sétáktól, nem vehetek fel 46-os nadrágot, mert a kis hurkáim kibiggyennek, és olyan leszek, mint két ember. Egy dagi, és egy bálna :) tehát inkább vállalom a kockázatot, picit lötyög a fenekemen, de legalább nem buggyan ki a kis kibuggyanóm.

 

- A megfelelő öltöny, a megfelelő cipővel szexi egy pasin. A kiskosztüm tornacipővel kommersz, és béna. A cipőre máskor is érdemes ügyelni, vannak szoknyák, amik jól néznek ki edzőcipővel, de egy csipke-selyem kombináció nem igazán sorolható ide.

 

- Imádom a jelenlegi kockás kabátom, az egyetlen hibája maga a minta. Nem vehetek fel hozzá csak egyszínű táskát. Utálom, hogy ha valakin egy mintánál több van, ha pedig a kockásat kombinálja pöttyössel egyenesen és nőiesen tarkón hányom. :) Persze ez vonatkozik a túl sok színre, vagy az egy szín 6 különböző árnyalatának egy időben való felvételére is.

 

- Nem okollak érte, én is gyakran ebbe a hibába esem. Beszabadulok a kedvenc turimba, és képes vagyok megvenni a 3X nagyobb illetve 2X kisebb pulcsikat is mondván majd jó lesz, hiszen az ára felháborítóan jó.

 

- Mint ahogy hozzám nem illenek a komoly kosztümök, és az echte sportos cuccok, úgy lehet, hogy másnak pedig a bohém és nőies ruhák nem állnak jól. Ami nem megy, nem kell erőltetni bébi…

 

- A következő rémálmokat csak címszavakban sorolnám fel: kanyon, seggbevágás, fehér zokni fekete balerinacipő, zokni szandál, nyakba akasztós telefontartó, bokavillantós naci…

 

Nos.. ezeket végigfuttattam az agyamban, és úgy érzem azonnal keresnem kell valami csinos alvócuccot, mert megdöglök a fertőben.

 

A cinikus barátnőmnek üzenem, nem kell jahj zsazsázni :) Tudom, mindenki maga dönti el mit vesz fel, kinek a véleményére ad, mit gondol szépnek. Én úgy gondolom dagiként is lehetek csinos, sőt mi több. Az is vagyok. :) Mint még rengeteg sorstársam. Vigyázni csak arra kell, hogy a túlzott önmegvalósítás ne menjen a jó ízlés, illetve a magunk nevetségessé tételének rovására.

 

A zármondatom pedig az, hogy ami sosem megy ki a divatból, mindig minden alkalomra magunkkal vihető, elengedhetetlen, és pótolhatatlan az pedig egy díszes példány a férfiállatok hadseregéből. Ámen.

 

 

Puszi, jó éjt

 

Zsuzsinnyó


süti beállítások módosítása