Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Visszareklám szeretetből :)

2010.12.30. 15:06 | Zsazsa1989 | 1 komment

Néha szeretnék vékony lenni :) Komolyan. Úgy értem, nem nem szeretnék lefogyni. És nem, nem szeretnék tenni érte. Inkább úgy fogalmaznék, vannak bizonyos élethelyzetek, amikor kipróbálnám milyen mondjuk 50 kilósan. Tipikus ilyen alkalom a szőrös, mamut csizma esete. Tudom, undorító.... És utálom is magam érte... De gyönyörű :) Viszont ez az a tipikus ruha/cipődarab, ami csak a vékony lábakon áll jól. Van egy ismerősöm aki szintén ilyet hord, és a vádlija egy centivel se vékonyabb az enyémnél... Én híve vagyok az önmegvalósításnak, de úgy néz ki, mint egy elefánt. Egyszerűen rönk lábat csinál... Na mindegy, de ez tipikusan azaz eset amikor cserélnék egy vékony lánnyal... Más kérdés, hogy egy erősebb szellő kifújna belőle, de az élmény, hogy az enyém, mindig megmaradna... :)

Sokan utálják, ha ezen lovagolok, de igenis rengeteg megkülönböztetés ér dagiként. Próbálj meg úgy sütit venni, vagy beülni jóízűen egy pizzázóba, hogy nem néz meg egy vékony ember sem... Mintha bűntudatot kellene éreznem az xxl-es cuccaimért.. Megjegyzem jó cuccaim vannak. Egy amerikai professzor tanulmánya szerint annyi megkülönböztetés ér minket, mint anno a négereket., Tehát századunk afroamerikaiai mi magunk vagyunk. Kevesebb az esélyünk a jó munkára, a több fizetésre, sőt, kevesebbet is néznek ki belőlünk. Értéktelennek hisznek. Ez pedig felháborít. De nem csak az én példámra kell gondolni, pár kiló plusz akár a munka elvesztését is jelentheti. Gondolj bele! Egy eladó, mondjuk egy tipikusan s-es méretet áruló boltban. Nem engedheti meg magának hogy hízzon mert azonnal kirúgással fenyegetik. Hol az esélyegyenlőség? Tudom már... A H1N1-nél... A túlsúlyosok ingyen oltást kapnak, mert a veszélyeztetett kategóriába sorolhatók. Köszi.

Vannak azonban az életnek olyan területei, ahol mi vagyunk kiemelt tagjai a társadalomnak. :) 2010-et írunk, azt hiszem nem újdonság, hogy az internetfelhasználók nagy része a világhálón ismerkedik. Köztük jómagam is :) Mindkét komoly, és talán majdnem az összes komolytalan kapcsolatom is a netnek köszönhetem. Még M-et is :) Meg fogsz lepődni...

A Joy-ban volt azt hiszem egyszer egy cikk, ahol a különböző életstílusnak, és érdeklődési körnek megfelelően ajánlottak honlapokat is. Mint például az állatbarátoknak az állatbarátok társkeresőjét, a diplomásoknak a diplomásokét, és igen, a telteknek, a teltekét. Mivel amúgy is aktívan nézelődtem akkoriban valami új falat után, hát beregisztráltam. Némi kihagyással évek óta tart a szerelmünk :)

www.teltlanyok.hu

Nem csak szép, és sokan vagyunk, de bátran beírhatom a súlyom, nem kell a minimális 30-at megadnom, mert itt azok keresgélnek akik a bbw lányokat kedvelik :) Vagyis engem :) És valóban. Rengeteg szép, és kiegyensúlyozott lány, rengeteg jóképű, masszív pasi, és rengeteg félénk látogató, aki csak ismerkedik a telt lányok adta szerelem örömeivel :) Barátokat, sikerélményeket, nem egy szépfiút, és a blogomat köszönhetem neki :) Ott kezdtem el ugyanis írni, és kicsit szégyellem magam, hogy hűtlen lettem, de mindennapos vendég vagyok továbbra is. :) Persze jelenleg nem társkeresés miatt, inkább a közösségi részéért. Szeretem látni a szép, mosolygós lányokat, szeretek nevetni az udvarlási szokásokon, és szeretem látni hogy napról napra többen vagyunk. 

Tehát nem mindig olyan derűtlen, és nehéz a dagik élete. Habár nem vagyok egy kedves lány, mégis szívesen megyek kihúzott háttal, mosolyogva az utcán. Mert akkor tuti nem az jut eszükbe rólam, hogy nézd hogy gurul, hanem hogy nézd milyen jól néz ki. Mert olyankor ragyogunk... Szeretek ragyogni. 

pápuszi

Zsé

süti beállítások módosítása