Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Megjöttem

2013.03.22. 08:53 | Zsazsa1989 | komment

koltozes.jpg

A változást sosem könnyű feldolgozni. Főleg akkor nem, ha élből utálod azt. Szépen belesüppedve élsz a kis világodba, jársz a megszokott helyeidre, stírölöd minden héten ugyanazokat a jóképű pasikat, akik még egyszer sem emelték rád a szemüket. Találkozgatsz a barátaiddal, de szigorúan az utolsó buszig, hogy a szerelmed karjaiban tölthesd az éjszaka nagyobbik felét. Aztán jön egy bumm. Nem akármilyen. Nagy betűs BBUUUMMM! A díszlet megváltozik. Mások a falak, a kilincsek, az emberek, de még a kávé alatt is máshogy gyújtod el a gázt. Egy amerikai filmben csupán két vágóképpel választanák el egymástól a különböző színtereket, az életedben azonban teperni kellett érte, nem is keveset. Ezt akartad, megkaptad élvezd! És én élvezem is! Minden pillanatát, minden lépcsőfokát, minden új lehetőségét. Élvezem, ahogy az új tiszta fehér lapomon szépen lassan kirajzolódnak a színek. A zöld, a kék, a sárga. Imádom.

 

Kétszer költöztünk, sajnos így hozta a sors. Kedves barátainknak köszönhetően nem kerültünk az utcára kutyástul, így még egy hetet ráhúztunk Tárkányban. Az időjárás azonban nem volt a pártunkon, a tervezett szombati utazás helyett hétfőn indultunk csak. Akkor aztán… Rögtön a wc-n kezdtem a napot, és számomra elég lehetetlennek tűnt, hogy az idegeskedés miatt a bútoraink lesznek nehezebbek az autópályának, vagy a seggem… Fotelben térdelve bámultam kifelé az ablakon, úgy vártam a költöztető autót, mint a messiást. Megérkezett, a fiúk gyorsan felpakoltak, nehéz búcsú a szeretve szeretetett ideiglenes családunktól (KÖSZÖNÖM), és indult is az a bizonyos mandula. Röpke négy és fél óra alatt ideértünk. Az eb hősként viselte az utat, és amikor meglátta mamát akkor már ő is tudta, újra teljes a létszám. Nem mondom, hogy divatosan duzzadt testalkatom, és lelkem nem rettent meg a rengeteg lépcsőtől… de az első út simán ment. Felérve a tök üres lakásba, hónapok óta álmodott érzés kerített hatalmába. Itt vagyunk. Aztán a fennkölt hangulatot négy pakoló férfi, a családom, és a még izzadva és kimerülve is gyönyörű Tiborom szuszogása oszlatta el. Fel is kéne pakolni. Hogy is fogalmazzak…. A tízedik kanyarnál, még ha a szupercuki sofőr bácsi nekem csak könnyű cuccokat adott is, azért már szerettem volna elmenekülni valami sötét szobába, ahol senki más nincs csak én meg egy ágy. De egyszer a csomagok, bútorok, táskák, dobozok, fiókok is elfogytak, és a világ legjobb dolga következett. Becsuktuk az ajtót, és nem volt ott senki más csak mi. Tibi, mama, a kutya, és én. És jött a szusz is. A legédesebb szusz a világon. Ezért megérte az izomláz, a több havi sírógörcs, és a végeláthatatlan zsákrengeteg.

 

Győr klassz hely. A környék ahol lakunk minden képzeletet felülmúl. A szánkban van egy csomó élelmiszer bolt, barkács áruház, mozi, zöldséges, pékség, drogéria, patika, rendelő, buszmegálló 3 (!) tó, és még egy csomó minden, amit nem fedeztünk fel. A belváros is szuper, bár még nem volt sok időnk kiszakadni. A hivatalos dolgainkat elindítottuk, a munkakeresés folyik, nem vagyunk kétségbe esve :) Alig  várom, hogy gyertek hozzánk, mert az azt jelenti, hogy már mindent kicsomagoltunk, rend van, és ismerem annyira a várost, hogy nyugodtan idegenvezesselek Titeket! :) Hiányoztok!

 

 

süti beállítások módosítása