Dagi vagyok! Vállalod?

A blogom a kis életemet hivatott bemutatni pár megjegyzéssel, csípõs véleménnyel, és remélhetõleg nem csak számomra sok humorral. Várlak vissza ha tetszettem :)

Friss topikok

  • szarvasvadász: Köszönöm... (2013.07.15. 15:00) Egy baleset margójára
  • Zsazsa1989: @Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb teker... (2013.06.22. 10:28) Megütlek ember, ha mondom!
  • Powerslave: "2. Láthatatlan melltartó, ami tényleg NINCS…" Hülye vagy, anyjuk. Igényes nő nem hord melltartót. (2013.06.21. 12:23) Ki van a húsbolt nyuszilány
  • idegszaggató: Pont jó. Vicces, cinikus, de még nem önmarcangolós. Tetszett. (2012.05.07. 11:08) Szegény zsuzsi
  • idegszaggató: És mi van, ha nem bosszantja a mérete? (2012.05.07. 11:08) Egy zavart pillanat rendel....

Linkblog

Azonnal nyissák ki!

2012.09.30. 22:30 | Zsazsa1989 | komment

bbw-deadly-fat-Red.gifMindig foglalkoztatott egy dolog. Aktív párkeresőként, aztán aktív barátnőként, és szeretőként is sokat gondolkoztam a rám, bármilyen téren is ható emberekről. Ha mondjuk látok egy srácot a buszon, és összeakad a tekintetünk, vajon ő is arra gondol, hogy szimpatikus vagyok, vagy csak a kócos hajamról mond magában litániát?! Vagy teszem azt rám mosolyog valaki, és én viszonzom ezt neki, este a fürdőkádban, vagy egy rosszabb napon feldereng-e benne, hogy volt egy idegen, aki adott egy görbe vonalat a napjából?!

Nem esik ám mindig jól, ha gondolkozni kell a másikról. Ez örökös bonyodalmat szül. A nő elmegy randizni, úgy fest minden rendben ment, még búcsúcsók is volt. Befekszik az ágyba, és a kedvenc sorozata közben azon morfondírozik, mit csinálhat a másik. Gondol-e rá? Mit váltott ki belőle? Udvariasságból csókolt meg? Akar még látni? Vagy remélte, hogy ágynak esünk, és éjjel kikéredzkedve lerendezhet egy búcsú puszival, meg egy köszi-vel? Közben ki tudja? A férfi is ugyan ezt teszi, gondolkozik, hogy piszkos volt a körme alatt, lehet undorítónak találja a nő. Vagy túl erélyesen csókolta meg, erős volt a fűszer az ételben, és büdös volt a lehelete, esetleg a pálinka hagyott maga után némi alkoholszagot.

Miért nem lehet lecsökkenteni a túlbonyolítást? Miért nem lehet egy egyszerű adatlap kitöltésével hozzájutni a másik fejében lévő gondolatokhoz? Ha én tudni akarom, hogy Te is ugyanazt gondolod, érzed, mint én, miért kell várnom egy el nem jövő vallomásra, egy ki nem mondott szóra, egy meg nem értett döntésre? Jó, tudom, hogy a nő és a férfi sosem lesz túl jóban. Szép a szerelem, klassz a szex, kielégítő a közös élet. De a megértés, a másik fejébe látás… Vagy pont ez a titok? A váratlan helyzet a kiszámítható világban?

Mindenesetre, ha jogom lenne egy nap, amolyan gonosz manóként fejekbe surrannom, és látni, hogy mások miként vélekednek rólam, mi hamis, mi igaz, és mi az, amit még én magam se hinnék el, gondolkodás nélkül megtenném. Megkönnyíteném az életem pár csalótól, megértenék pár, az évek alatt összegyűlt miért-et, és megfájdítanám a fejem néhány ki nem mondott gondolattal, amire szükségem lenne. Az ember lánya vágyhat olyan tudásra, amiről neki rosszabb lesz? Tényekre, érzésekre, mondatokra, amikben az a legvonzóbb, hogy utána még rosszabb lenne?! Mazochistaként végigélni az összes kínos, boldog, fájdalmas, szívmelengető, és ürességet okozó dolgot.

Sosem vagyunk elégedettek. Ez hajtja a világot. Hogy ne legyek elégedett az életemmel, ne szeressem eléggé a belsőm, a külsőm, a barátaim, a kapcsolatom, a fejemben motoszkáló dolgokat. Rinyálni nőcis. Megélni borzasztó. És ha én csak simán királylány akarok lenni? Akkor elrendelhetem a fejek elméleti felnyitását? És a szívekét? Vagy az már túl meredek? Egy királylánynak? Ugyan! Azonnal nyissák ki!!

 

Zs

süti beállítások módosítása